اقامت ترکیه برای فرزندان بالای ۱۸ سال

اقامت ترکیه برای فرزندان بالای ۱۸ سال

اقامت ترکیه برای فرزندان بالای ۱۸ سال


مهاجرت به صورت خانوادگی را می توان جزو اقداماتی دانست که یقینا باعث شادی کل اعضای خانواده خواهد شد. البته این موضوع به شرطی است که تمام آنها قادر به دریافت اقامت باشند. این شرط متناسب با کشور ها تغییر می کند. در رابطه با ترکیه، اندکی سختگیری برای کودکان بالای ۱۸ سال وجود دارد. به عبارت ساده تر آنها در پروسه های دریافت اقامت از طریق والدینشان مشکلات مختلفی را پیش رو دارند که باعث می شود تا در این زمینه دچار سردرگمی شوند. ما در این مقاله سعی داریم تا اخذ اقامت ترکیه برای فرزندان بالای ۱۸ سال را بررسی کرده و جنبه های مختلف آن را خدمت شما عزیزان بیان کنیم؛ لذا اگر شما هم چنین مشکلاتی دارید، حتما ما را تا انتها همراهی فرمایید.

شرایط کلی اقامت فرزندان چگونه است؟

قبل از اینکه بخواهیم به شرایط اخذ اقامت ترکیه برای فرزندان بالای ۱۸ سال بپردازیم؛ بهتر است ابتدا مروری کلی برای شرایط کلی اقامت فرزندان داشته باشیم. در حالت کلی زمانی که سرپرست خانواده یا یکی از والدین، از طریق خرید خانه در ترکیه یا روش های مرسوم دیگر، بتواند شهروندی این کشور را به دست بیاورد، به صورت اتوماتیک تمام فرزندان زیر ۱۸ ساله او هم مشمول این اقامت و شهروندی خواهند شد. البته برای فرزندان بالای ۱۸ سال این موضوع متفاوت است. در واقع از دید قانون ترکیه، فرزندان بالای ۱۸ سال مستقل بوده و لذا نمی توانند مشمول این مزیت شوند. بر همین مبنا بایستی آنها از روش‌های دیگر و به شیوه ای مستقل برای دریافت اقامت ترکیه اقدام کنند.  همین عامل باعث می‌شود تا فرایند دریافت اقامت آنها با مشکلات مختلفی روبرو شود. به گونه ای که گاه والدین هم از دریافت اقامت آن کشور پشیمان خواهند شد. البته دولت ترکیه در این زمینه تسهیلات مختلفی را برای خانواده ها فراهم کرده تا بدین ترتیب فرزندان آنها بتوانند به شیوه‌ای مناسب تر شهروندی این کشور را دریافت کرده و به همراه خانواده خود در ترکیه زندگی کنند. برای مثال این افراد می‌توانند بدون ویزا و به مدت سه ماه در این کشور حضور داشته باشند. البته پس از آن نیاز به دریافت ویزا خواهند داشت و برخلاف ویزای توریستی قابل تمدید است. افزون بر این موارد آنها می توانند با هماهنگی لازم با کنسولگری ترکیه، مجوز اجاره خانه را هم دریافت کنند. با این حال آنها صرفا بر پایه اقامت والدین، اجازه تحصیل و کار در این کشور را نخواهند داشت. از طرفی چنانچه اجازه نامه کنسولگری را هم نداشته باشند، قادر به اجاره ملک نخواهند بود.

تحت چه شرایطی فرزندان بالای 18 سال قادر به اخذ اقامت ترکیه هستند؟

اگرچه سکونت سه ماهه می تواند برای بسیاری از فرزندان بالای 18 مناسب باشد، اما یقیناً کافی نیست؛ چرا که اکثر آنها تمایل دارند تا به همراه خانواده خود در این کشور سکونت داشته و غالباً در پی اخذ اقامت ترکیه هستند. در این رابطه باید عنوان کنیم که ترکیه سعی کرده تا تسهیلات دیگری را هم فراهم کند. بر همین مبنا فرزندان بین ۱۸ الی ۲۵ سالی که مشغول تحصیل باشند؛ می توانند همراه والدین خود اقامت این کشور را دریافت کنند. البته این موضوع به شرطی است که آنها مجرد باشند مازاد بر این کودکانی که فاقد توانایی جسمی هم هستند، می توانند به همراه والدین خود اقامت ترکیه را دریافت کنند. این موضوع باعث شده تا بخش قابل توجهی از متقاضیان، بتوانند فرزندان بالای ۱۸ سال خود را هم در این پروسه همراه کنند. با این حال گروهی دیگر از افراد هم چنین شرایطی را ندارند. برای مثال اگر فرزند شما متاهل بوده یا به تحصیل اشتغال نداشته باشد، بایستی به صورت مستقل و جداگانه برای اخذ اقامت ترکیه اقدام کند. از طرفی دیگر تمامی فرزندان بالای ۲۵ سال هم بایستی این روش را در پیش گیرند. البته این موضوع برای فرزندان ناتوان جسمی صدق نخواهد کرد. باید عنوان کنیم که روش هایی متنوعی هم پیش روی فرزندان بالای 25 سال قرار دارد که می‌توانند از این طریق نسبت به اخذ اقامت ترکیه اقدام کنند.

روش مناسب برای برای دریافت اقامت ترکیه فرزندان بالای 18 سال

همان گونه که اشاره کردیم، روش های متنوعی برای اخذ اقامت ترکیه پیش روی فرزندان بالای ۱۸ سال قرار دارد. یکی از پرکاربردترین مسیرها، ویزای تحصیلی است. در واقع آن ها می توانند با استفاده از این ویزا، در کشور ترکیه تحصیل کرده و بعدها آن را به شهروندی تبدیل کنند. ویزای کار هم روش دیگری است که عموما برای افراد بالای ۲۵ سال توصیه می شود. اما در این میان خرید خانه در ترکیه را می‌توان یکی از ایده آل ترین و مناسب ترین روش هایی دانست که موجب می شود تا فرزندان بالای ۱۸ سال  بدون دغدغه اقامت این کشور را به دست بیاورند.

سخن آخر

اخذ اقامت ترکیه برای فرزندان بالای ۱۸ سال پیچیدگی‌های خاصی دارد که باعث شده تا اغلب خانواده‌ها در این زمینه دچار سردرگمی شوند. در واقع بر مبنای قانون ترکیه، این افراد نمی توانند همراه با خانواده هایشان نسبت به دریافت شهروندی این کشور اقدام کنند. به همین جهت باید از طریق شیوه‌های مختلفی دیگر این مسیر را طی کنند. ما در این مقاله سعی کردیم تا برخی از آنها را به شیوه ای مختصر خدمت شما عزیزان بیان کنیم، با این حال باید این نکته را بدانید که این اقدام پیچیدگی های مختص به خود را دارد. لذا ممکن است دچار اشتباهات مختلفی شوید که در آینده مشکلات گوناگونی را برای شما به همراه خواهد داشت. بر همین مبنا داشتن یک مشاور دلسوز در این زمینه، می تواند کار را برای شما ساده تر کند. همکاران ما در موسسه گات ترکی، می‌توانند در این زمینه بهترین و ایده آل ترین مسیرها را پیش روی شما بگذارند. کارشناسان ما با داشتن چندین سال تجربه در این زمینه، می توانند مسیر مهاجرت به این کشور را از طریق خرید خانه در ترکیه یا سایر روش‌های مرسوم دیگر برایتان تسهیل کنند. لذا اگر در این زمینه نیازمند راهنمایی های بیشتری هستید، می توانید هم اکنون با کارشناسان ما در موسسه گات ترکی تماس حاصل فرمایید.

3.2/5 - (6 امتیاز)

گات ترکیمشاهده نوشته ها

گات ترکی مشاوران سرمایه گذاری جهانی با بیش از ده سال تجربه در زمینه املاک ، ثبت شرکت ، مهاجرت ، مبادله ارز و تجارت الکترونیکی در ترکیه را در رزومه ی خود دارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonجهت مشاوره تماس بگیرید.